Αδύνατοι Για Πάντα

Πρόγραμμα Απώλειας Βάρους και Αυτοπεποίθησης Σώματος

Το θέμα βάρους είναι ένα πολύπλοκο αλλά και πολύπλευρο θέμα, όμως η λύση του είναι πολύ πιο απλή απ’ όσο φαντάζεστε.

Πως θα σας φαινόταν λοιπόν, αν σας έλεγα ότι μπορείτε να χάσετε τα περιττά κιλά που θέλετε και να διατηρήσετε το ιδανικό σας βάρος για πάντα;
Να απελευθερωθείτε όχι μόνο από το σωματικό βάρος αλλά κι από όποιο συναισθηματικό βάρος που ίσως κουβαλάτε;

Πως θα σας φαινόταν, να αποκτήσετε υγιής αυτοματοποιημένες συνήθειες και συμπεριφορές; Να μην στερείτε τον εαυτό σας με απαγορευμένα τρόφιμα/φαγητά; Να μην έχετε λιγούρες για γλυκά ή ότι άλλο θέλετε να αποφύγετε (ίσως και για ιατρικούς λόγους..);

Πως θα σας φαινόταν, να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και να νιώθετε άνετα μέσα στα ρούχα σας;
Να σας αρέσει αυτό που βλέπετε στον καθρέφτη και να αγαπάτε το σώμα σας;

Να μην χρειάζεστε καν τη δύναμη θέλησης για να τα καταφέρετε όλα αυτά;

Και το καλύτερο;

Να μην χρειαστεί να κάνετε στερητικές δίαιτες ΠΟΤΕ ξανά;

Δεν ξέρω πως σας φαίνονται όλα αυτά….ίσως απίστευτα ή μόνο υποσχέσεις….

Σας διαβεβαιώ ότι όλα είναι εφικτά. Αυτή άλλωστε είναι η ειδικότητα μου.

Ο πιο νέος κι αποτελεσματικός τρόπος για να αδυνατήσετε!

Το πακέτο Αδύνατοι Για Πάντα, εστιάζει στο «τι κρύβεται πίσω» από τα συμπτώματα της υπερφαγίας και του περιττού βάρους. Αντιμετωπίζει και «ξεριζώνει» τη βασική αιτία του βάρους, κι αναπτύσσει την αυτό-εικόνα και την αυτοπεποίθηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το βάρος έχει ρόλο, λειτουργία, σκοπό και ξεκάθαρη πρόθεση στη ζωή μας.

Μέσα σε μόνο 12 εβδομάδες θα μπορέσετε να…

Απελευθερωθείτε από την εντελώς αναποτελεσματική «κουλτούρα της δίαιτας», που σας κάνει να νιώθετε ντροπή, ενοχές, αποτυχημένοι, και «ποτέ επαρκής»

Κάνετε διαρκή πρόοδο στους στόχους διαχείρισης βάρους σας

Αποκτήσετε το ιδανικό σας βάρος, χωρίς να θυσιάσετε την υγεία σας

Ξαναποκτήσετε τη φυσική, υγιή σχέση σας με το φαγητό

Εξαλείψετε τις «λιγούρες» για φαγητό

Αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια και κίνητρο για άσκηση

Επανασυνδεθείτε με τον εαυτό και το σώμα σας

Ξαναποκτήσετε τη θετική εικόνα του σώματός σας και την αυτοπεποίθησή σας

Αυξήσετε φυσικά τον μεταβολισμό σας, να βελτιώσετε την πέψη σας

Βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή

Γίνετε ο εμπειρογνώμονας του μυαλού, του σώματος σας και ο καλύτερος σας φίλος

Ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι έχετε δοκιμάσει τα πάντα, δεν έχετε δοκιμάσει το πρόγραμμα των 12 εβδομάδων, Αδύνατοι Για Πάντα και λειτουργεί!

Τι κάνει το Αδύνατοι Για Πάντα τόσο ξεχωριστό;

Είναι ένα “βήμα-βήμα” πρόγραμμα διάρκειας 12 εβδομάδων, που είναι εύκολο και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια. Σας δείχνει πώς να ελέγχετε τις σκέψεις σας, πως να συμπεριφέρεστε γύρω από το φαγητό, σας βοηθά να απελευθερώσετε οποιοδήποτε «συναισθηματικό βάρος» κρατάει το σώμα σας και να αποκτήσετε την υγεία και το σώμα που επιθυμείτε.

Κάθε φορά που κάνετε δίαιτα, ο μεταβολικός σας ρυθμός μειώνεται και μαζί μειώνεται και η πιθανότητα να λειτουργήσει η δίαιτα σας. Το Αδύνατοι Για Πάντα, χρησιμοποιεί τεχνικές από την πολυβραβευμένη μέθοδο θεραπείας Rapid Transformational Therapy® (RTT®).

Αυτό το πρόγραμμα, είναι κατάλληλο για εσάς που αγαπάτε το κρέας, είστε vegan ή χορτοφάγος. Είναι κατάλληλο για γυναίκες και άντρες ανεξαρτήτου ηλικίας. Οι πρακτικές συμβουλές βοηθούν ολόκληρη την οικογένεια, ακόμη και παιδιά, γιατί απλούστατα, αυτό το πρόγραμμα δεν είναι δίαιτα.

Θα εξοικονομήσετε ακριβά προγράμματα διατροφής με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και συνεχείς χρεώσεις, λογαριασμούς τροφίμων, διαιτητικά προϊόντα διατροφής, «μαγικά» χάπια αδυνατίσματος, ιατρικές επισκέψεις ή ακόμα και επικίνδυνη επώδυνη χειρουργική επέμβαση.

Είναι τόσο πλήρες, που είναι το μόνο πρόγραμμα που θα χρειαστείτε ποτέ!
Αδύνατοι Για Πάντα = Rapid Transformational Therapy® (RTT®) + Πρόγραμμα Αλλαγής Νοοτροπίας + Προσωπική Υποστήριξη

Είστε έτοιμοι;

Κλείστε τώρα μια ΔΩΡΕΑΝ συνάντηση

Το κλειδί της επιτυχίας για την μόνιμη απώλεια βάρους, βρίσκεται στο υποσυνείδητο σας

Κριστίν

Το Πακέτο Αδύνατοι Για Πάντα περιλαμβάνει...

Εις βάθος συνάντηση

Μπαίνουμε στις ιδιαιτερότητες των δικών σας ατομικών αναγκών. Αυτό μας δίνει ένα σαφές σχέδιο που πρέπει να ακολουθήσουμε, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι απώλειας βάρους.

ιδιωτικές συνεδρίες θεραπείας RTT® με την Κριστίν

Γεννηθήκατε έχοντας μια φυσιολογική σχέση με το φαγητό. Ωστόσο, κάπου στην πορεία, έχετε μάθει συμπεριφορές και αποκτήσατε συνήθειες που την άλλαξαν σε μη φυσιολογική/δυσλειτουργική. Αυτές οι «ισχυρές» προσωπικές συνεδρίες, σας βοηθούν να ανακαλύψετε πού, πώς και γιατί συνέβη αυτό. Μόλις εντοπίσετε την προέλευση του προβλήματός σας, θα μπορείτε να το διορθώσετε και να απελευθερωθείτε από αυτό.

Κουίζ για να προσδιορίσετε τον προσωπικό σας «συναισθηματικό τύπο διατροφής»

Ο καθένας είναι διαφορετικός και μοναδικός, επομένως, για να καλύψει τις δικές σας ατομικές ανάγκες, αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης ένα ειδικά σχεδιασμένο κουίζ που σας βοηθά να προσδιορίσετε τι είδους «συναισθηματικός τύπος διατροφής» είστε, τι σας προκαλεί να τρώτε υπερβολικά, ώστε να μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε ριζικά 

Συναντήσεις Προόδου & Συμβουλευτική υποστήριξη

Αυτές οι συναντήσεις έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τυχόν μεμονωμένες προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζετε μέσω του προγράμματος. Όταν κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας μερικές φορές, δεν λαμβάνουμε την υποστήριξη που χρειαζόμαστε από το περιβάλλον μας. Βρίσκομαι δίπλα σας, συνοδοιπόρος (κι όχι αστυνομικός!) καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Μαζί αξιολογούμε την πρόοδό σας. Συζητάμε και βρίσκουμε λύσεις μέσω προσωπικής καθοδήγησής, για τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας για απώλεια βάρους. Στην τελευταία συνάντηση γιορτάζουμε την επιτυχία σας!

Εξατομικευμένες ηχογραφήσεις αυτο-ύπνωσης

Εξατομικευμένες ηχογραφήσεις που έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να καλύψουν τις δικές σας ατομικές ανάγκες, που έχουν προκύψει μέσα από τις θεραπευτικές σας συνεδρίες. Βοηθούν στον επανα-προγραμματισμό του μυαλού σας, δημιουργώντας ισχυρές συνάψεις, ώστε να εγκαταλείψετε εντελώς τις αρνητικές διατροφικές συνήθειες. Η υπνωτική γλώσσα σας παρακινεί να δημιουργήσετε μια υγιή σχέση με το φαγητό. Σχεδιασμένες με αποτελεσματικές τεχνικές αλλαγής τρόπου σκέψης, σας δίνουν τη δυνατότητα να δώσετε ένα τέλος στις δίαιτες και στις «λιγούρες». Αυτές οι ηχογραφήσεις είναι τόσο ισχυρές που σας προγραμματίζουν να τρώτε επιλεκτικά, να αδιαφορείτε για το «πρόχειρο φαγητό» κι ό,τι θέλετε να αποφύγετε, και να κάνετε τις σωστές επιλογές, χωρίς να αισθάνεστε ποτέ περιορισμένοι ή στερημένοι. Νέες επιθυμητές συμπεριφορές και κίνητρο για άσκηση, ενσωματώνονται τόσο βαθιά μέσα σας, που αυτοματοποιούνται.

Εγχειρίδιο για τη λειτουργεία του μυαλού σας

Ξέρετε, οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι το μυαλό μας είναι πραγματικά πολύπλοκο και χρειάζονται χρόνια για να καταλάβουμε πώς λειτουργεί. Μόλις κατανοήσετε και εφαρμόσετε κάποιες βασικές αρχές που θα μάθετε μέσω αυτού του προγράμματος, θα είστε σε θέση να επιτύχετε τις μεταμορφωτικές αλλαγές που επιθυμείτε.

Δια δραστικές Ασκήσεις

Συγκεκριμένες ασκήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να επαναξιολογήσετε και να αντιμετωπίσετε εκ νέου ολόκληρη τη σχέση σας με το φαγητό και το σώμα σας.

Εκπαιδευτικές Συναντήσεις

Συναντήσεις με εκπαιδευτικό υλικό βασισμένο στη νεύρο-επιστήμη, την ανθρώπινη συμπεριφορά, τη διατροφική ψυχολογία και την έρευνα, που όχι μόνο θα σας δώσει μια κρίσιμη κατανόηση του γιατί κάνετε αυτό που κάνετε, πώς τρώτε, τη στάση σας προς στο φαγητό, αλλά θα σας βοηθήσει να αλλάξετε ολόκληρη την αντίληψη σας για τη ζωή .

Γιατί να επιλέξετε το πακέτο Αδύνατοι Για Πάντα;

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, αυτό το πακέτο συνδυάζει τεχνικές συνειδητού και υποσυνείδητου μυαλού που όταν ευθυγραμμίζονται, σας δίνουν επιτυχημένα, μόνιμα αποτελέσματα. Περιλαμβάνει όλα όσα θα χρειαστείτε ποτέ, για να αποκτήσετε και να διατηρήσετε το ιδανικό σας βάρος για πάντα – αλλαγές νοοτροπίας, ισχυρή θεραπεία και προσωπική υποστήριξη, έτσι ώστε να γίνετε και να μείνετε αδύνατοι για πάντα, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε ποτέ ξανά δίαιτα!

Το μόνο που χρειάζεστε, είναι να έχετε ανοιχτό μυαλό, τη δέσμευσή σας να ακούτε τις προσωπικές σας ηχογραφήσεις και να εμφανίζεστε στις συναντήσεις μας. Σε αντίθεση με τις δίαιτες που εγκαταλείπουμε όταν δεν μπορούμε να τις κάνουμε σωστά ή συνεχώς, δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε το πρόγραμμα αυστηρά ή φανατικά για να έχετε αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται καν να το πιστέψετε. Δουλεύει!

Κάντε σήμερα την έναρξη μιας νέας και υγιής σχέσης με το φαγητό, το σώμα και τον εαυτό σας!
Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το πακέτο τώρα σε περιορισμένη προσφορά
Αδύνατοι Για Πάντα = Rapid Transformational Therapy® (RTT®) + Πρόγραμμα Αλλαγής Νοοτροπίας + Προσωπική Υποστήριξη
Κλείστε τώρα μια ΔΩΡΕΑΝ συνάντηση
Αξίζετε σίγουρα μια μικρή επένδυση για τον εαυτό σας, και τη μακροπρόθεσμη υγεία σας.

Συνεργαστείτε μαζί μου

Έχω δει ανθρώπους να αλλάζουν, να μεταμορφώνονται προς τον καλύτερο τους εαυτό...

Η συνεργασία σας μαζί μου, είναι κάτι πολύ περισσότερο από το λόγο που έρχεστε κοντά μου. Κι αυτό με το οποίο φεύγετε είναι ακόμη μεγαλύτερο.
Όχι μόνο θα έχετε απελευθερωθεί από το πρόβλημά σας, αλλά θα φύγετε με μια βαθιά γνώση ότι είστε επαρκής κι αυτόνομοι. Αυτό στη συνέχεια εκπέμπεται σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Ανυπομονώ να σας στηρίξω σε αυτό το καταπληκτικό ταξίδι επανασύνδεσης με τον εαυτό και το σώμα σας, ώστε να αποκτήσετε τη ζωή που επιθυμείτε.
Κριστίν

Ας συναντηθούμε, κι ας εντοπίσουμε τις ατομικές σας ανάγκες.
Κλείστε τώρα μια ΔΩΡΕΑΝ συνάντηση

Μαρτυρίες Επιτυχίας

Καλημέρα Kristine!!!! Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα!!!

Μου άλλαξες τον τρόπο σκέψης….έβαλα τάξη στο μυαλό μου..έβαλα ξανά στόχους..προτεραιότητες…οργανώνω τη μέρα μου..δεν ξέρεις πόσο σημαντικό είναι αυτό για μένα..ξέρω τι θα κάνω σήμερα…έχω πρόγραμμα..ήμουν μια βάρκα χωρίς κουπιά..με έπαιρναν τα κύματα δεξιά και αριστερά…όπου φυσούσε ο άνεμος…τα κύματα με χτυπούσαν μανιασμένα….πότε θα τα καταφέρω φώναζα… απογοήτευση…άλλη μια μέρα στη θάλασσα…να βολοδέρνω…καμία ελπίδα …ένα χέρι βοηθείας…και εγώ να βουλιάζω..κάθε μέρα και πιο βαθιά στις σκέψεις ..στις ενοχές..στην αβεβαιότητα..

.θα σωθώ κάποτε.;..κουράστηκα να περιμένω…άλλη μια μέρα….

Και το αεράκι φύσηξε…μια μέρα φύσηξε νέες ελπίδες.και όνειρα ..και προσδοκίες και βγήκα ξανά στη στεριά…

Το αεράκι της ελπίδας ήσουν εσύ. .. φύσηξες και μου έδωσες ξανά σκοπό στη ζωή…ξαναγεννήθηκα …

Σ’ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!! ❤️

Ελπίδα – Ελλάδα

Δεν θα σου πω πόσο βάρος έχασα…Πόσο φούσκωμα έφυγε από πάνω μου..

Μέχρι να συναντηθούμε, θα έχω γίνει φιγουρίνι… χαχα

Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια…λες και όλο το βάρος που έχασα ήταν όλα αυτά που βάραιναν τη ψυχή μου ..και με καταπλάκωναν..

Ξεφούσκωσα.. λες και ήμουν μπαλόνι.. Δεν μπορώ να σου το εξηγήσω.. ηρέμησε το προσωπάκι μου. Αφού φάνηκαν και τα λακκάκια μου στα μάγουλα.. Σ’ Ευχαριστώ»

Ελένη - Κύπρος
X